Tehnicianul formaţiei Hermannstadt, Alexandru Pelici, a declarat, sâmbătă, după remiza cu Universitatea Craiova, scor 1-1, că în ultimele patru partide arbitrii au comis greşeli în urma cărora echipa sa a avut de pierdut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cu orice risc, chiar şi cu riscul de a fi suspendat, vreau să spun doar atât. Sunt patru jocuri în care arbitrii îşi cer scuze la final. A fost un fault inexistent la Cicâldău. Merita al doilea galben şi trebuia eliminat pentru simulare. Aveam 1-0 la pauză cu Craiova. Pe mine s-ar putea acum să mă coste postul, dar asta este. Vedem ce se întâmplă. Ne-am apărat eroic, urât, jos, dar punctul obţinut este de moral. Eu de vreo trei sau patru etape ştiu acest lucru, că s-ar putea să fiu demis. Le dedic punctul ăsta celor care se bucură de ce am reuşit. Dacă eu sunt de vină, mă dau deoparte. Dacă vin să-mi zică în faţă, eu plec. Dacă nu sunt rezultate, e normal ca antrenorul să plece”, a spus Pelici la Telekom Sport.

Formaţia Universitatea Craiova a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Hermannstadt, într-un meci din etapa a XI-a a Ligii I, arbitrat de Iulian Călin.

Gazdele au deschis scorul prin Blănaru, în minutul 7.

Pentru Universitatea Craiova a înscris Koljic, în minutul 45+2, dintr-un penalti acordat eronat pentru un fault al lui Tătar la Cicâldău.

În minutul 88, de la Hermannstadt a fost eliminat Dumitriu, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.