Clubul Hermannstadt a anunţat, vineri, că l-a achiziţionat pe fundaşul Alexandru Măţel, în vârstă de 29 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Măţel va purta la Hermannstadt tricoul cu numărul 71.

”Este un transfer pe care l-am realizat astăzi. Mă bucur foarte mult pentru că am reuşit să-l convingem să vină în mijlocul nostru. Considerăm că este un plus pentru noi. Este un jucător pe care nu mai are rost să îl prezentăm, este cunoscut, e un jucător de echipă naţională. Sunt convins că ne va ajuta în etapele care urmează”, a declarat preşedintele clubului FC Hermannstadt, Teodor Birţ.

Alexandru Măţel a ajuns la Sibiu după ce a evoluat ultima dată pentru Dinamo Zagreb, în prima ligă din Croaţia.

”Îi urez bun venit lui Alexandru Măţel. (...) Mi-am dorit un fundaş dreapta după accidentarea lui Company, care va sta câteva luni. Mi-am dorit un român. Mă bucur că este aici, la noi, şi sunt sigur că ne va ajuta în îndeplinirea obiectivelor noastre”, a afirmat şi antrenorul principal al echipei sibiene, Vasile Miriuţă.

Măţel s-a declarat încântat de noul său angajament. ”Mă bucur foarte mult că sunt aici. Îmi doresc să îmi pun amprenta cât mai mult în fiecare meci şi să fiu sănătos. Împreună putem ajunge în play-off. E singurul club care m-a dorit cu adevărat. Nici nu am stat să mă gândesc foarte mult. Odată ce am aflat de această oportunitate, am spus clar ”Da!””, a precizat el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.