După prezenţa lui Istvan Kovacs ca al patrulea oficial în partida retur din semifinalele Champions League, dintre Manchester City şi Real Madrid, anunţată luni, România mai are un reprezentant în penultima fază a competiţiilor continentale, informează frf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Este vorba despre Alexandru Deaconu, care va fi obsevator pentru arbitri la meciul dintre FC Sevilla şi Juventus Torino, din Liga Europa.

Deaconu va superviza brigada formată din Danny Makkelie (la centru), Hessel Steegstra şi Jan de Vries (arbitri asistenţi), cel de-al patrulea oficial fiind Srdjan Jovanovic, din Serbia. În camera VAR se vor afla Pol van Boekel  şi Rob Dieperink, ambii din Olanda.

Meciul dintre FC Sevilla şi Juventus Torino va avea loc joi, 18 mai, de la ora 22:00, pe arena Ramon Sanchez Pizjuan din Sevilla. În partida tur, disputată la Torino, cele două echipe au terminat la egalitate, 1-1.



 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.