Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Dinamo, Alexandru David, a declarat că l-a suprins decizia lui Ionel Dănciulescu de a se despărţi de gruparea bucureşteană şi că din câte a înţeles fostul fotbalist vrea să încerce “un alt drum”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Decizia lui Danciu pe mine m-a luat prin surprindere, am vorbit în ultimele 24 de ore destul de mult cu el în legătură cu această decizie. Înţeleg că are un alt drum pe care vrea să-l încerce. E alegerea lui, sperăm să mai discutăm, nu ştim dacă se mai poate face ceva. Am discutat foarte mult, mi-a explicat că a trecut mult timp de când nu s-au reuşit performanţe, mi-a spus că se plafonează, că are nevoie de o altă provocare. Cel puţin de mine a fost ascultat întotdeauna. Cred că am discutat cu Danciu mai mult decât oricine din acest club. Nu cred că au discutat (cu Negoiţă) pentru că Danciu m-a anunţat pe mine şi eu pe Negoiţă", a spus Alexandru David la Digi Sport.

David a menţionat că discută în continuare cu Dănciulescu pentru a vedea ce se mai poate face. “Poate că trebuia să avem curaj mai mult în acest sezon şi să mergem pe ideea proiectului pe care îl începusem în play-out. (…) După ce am avut o declaraţie când am spus că stabilim un obiectiv, au existat foarte multe discuţii că nu putem să mergem pe drumul ăla şi atunci, într-o discuţie colectivă, s-a hotărât să schimbăm un pic macazul. Danciu nu a fost sută la sută on-board cu asta. Opinia generală a celor din club, care au decis a fost că poate e prea mult, după atâta timp, să sacrificăm încă un an fără să încercăm totuşi un minim de performanţă, anume accederea în play-off. Pentru asta era nevoie să vină jucători care au mai venit, să forţăm un pic, să deturnăm un pic drumul pe care l-am avut în play-out. N-a existat prea multă presiune şi lucrurile au mers altfel. Sincer nu regret şi cred că o să vedeţi Dinamo puternic", a precizat el.

Întrebat dacă este adevărat că Dănciulescu nu a fost consultat deloc la transferuri, David a răspuns: "N-aş vrea să spun acest lucru pentru că e defavorabil pentru Danciu".

Directorul general Ionel Dănciulescu a anunţat, vineri, că se desparte de FC Dinamo, el precizând că ar fi trebuit de mai mult timp să ia această decizie. El a precizat că nu latura financiară l-a făcut să ia hotărârea şi că nu a avut niciun conflict cu cineva de la Dinamo.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.