Fotbalistul Alexandru Coman, component al echipei Hermannstadt, a declarat că lui şi colegilor săi le-au lipsit experienţa şi curajul în finala Cupei României, pierdută cu scorul de 0-2 în faţa formaţiei CSU Craiova.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Din păcate am făcut două greşeli care s-au văzut imediat cu o echipă valoroasă, care a reuşit să profite de ele. Am făcut două greşeli, două goluri. Noi am venit să câştigăm, aşa cum am făcut în fiecare meci de Cupă. Întodeauna ne-am propus să câştigăm toate meciurile. Cred că ne-au lipsit puţină experienţă şi curajul. E o experienţă frumoasă pentru această echipă înfiinţată de puţin timp, e foarte frumoas să ajungi în finala Cupei şi să promovezi la 15 puncte diferenţă”, a spus Coman.

El a precizat că pentru Hermannstadt a fost un an foarte bun. “Ne dorim ca la anul să facem o figură frumoasă în Liga I. Fiecare meci a fost un test pentru noi, să vedem dacă putem face faţă în Liga I. Sperăm să fie bine la anul”, a adăugat fotbalistul.

CSU Craiova a câştigat, duminică, pe Arena Naţională din Capitală, a 80-a ediţie a Cupa României, după ce a învins în finală, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa din liga a doua AFC Hermannstadt.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.