Jucătorul echipei Manchester United, Alejandro Garnacho, a făcut fericită ziua unui copil, oferindu-i ghetele pe care le-a purtat la golul fabulos marcat împotriva formaţiei Everton, duminică, în Premier League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întors la antrenamentul de la Carrington, starul argentinian a fost întâmpinat în faţa complexului de antrenament al clubului de un tânăr suporter pe nume George, care spera să îl vadă pe jucător de ziua lui.

În timp ce Garnacho s-a oprit cu maşina, George a fost în mod clar uimit.

"Este cel mai frumos gol pe care l-am văzut vreodată", a spus tânărul fan, la care Garnacho a râs: "Da? La fel!"

Tânărul fan a spus apoi că a fost mai bună decât foarfeca lui Wayne Rooney împotriva lui Manchester City, iar Garnacho i-a răspuns: "Crezi? Nu ştiu."

Videoclipul îl arată apoi pe starul lui Man United scoţând o cutie portocalie şi spunând: "Acesta este cadoul meu. Am marcat ieri în astea, aşa că trebuie să le foloseşti [pe acestea]".

Băieţelul a fost în mod clar încântat: "Mulţumesc foarte mult" a spus copilul printre lacrimi, înainte ca Garnacho să-i arate că ghetele erau semnate tot de el.

"Sunt atât de fericit", a spus George. "Garnacho mi-a dat ghetele lui".

Întrebat ce spune mesajul de pe cutie, acesta a răspuns: "Pentru prietenul meu, George, La mulţi ani!".

În mod clar copleşit de emoţie, băieţelul a spus apoi: "Mulţumesc, Garnacho, te iubesc. Eşti cel mai bun din lume".

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.