Fundaşul lui Real Madrid, David Alaba, suferă de o ruptură musculară şi va rata miercuri (22:00) manşa secundă a semifinalelor Ligii Campionilor împotriva lui Manchester City.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit radioului spaniol Cadena Cope, absenţa sa pentru returul semifinalelor este aproape înregistrat de conducătoriide la Madrid, care totuşi îşi vor menţine speranţa de participare până în ultimul moment.

David Alaba s-a accidentat în timpul unui meci din La Liga cu Osasuna cu o săptămână înainte de prima manşă pierdută împotriva englezilor (3-4). El a stPotrivit radioului spaniol Cadena Cope, pachetul său pentru returul semifinalelor este aproape înregistrat de liderii de la Madrid, care totuşi îşi vor menţine speranţa de participare până în ultimul moment.

David Alaba s-a accidentat în timpul unui meci din La Liga cu Osasuna cu o săptămână înainte de prima manşă pierdută împotriva englezilor (3-4). El a fost înlocuit la pauză cu Nacho Fernandez.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.