Aaron Boupendza, atacantul clubului saudit din prima ligă Al Shabab, a anunţat vineri că a fost ţinta unor insulte rasiste, pe contul său de Twitter, după ce a ratat un penalti pentru echipa la care evoluează.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Internaţionalul gabonez de 26 de ani a ratat joi un penalti, în meciul pe care Al Shabab l-a disputat în deplasare cu Al Ittihad, în cadrul Saudi Professional League. Evenimentul s-a petrecut în minutul 89 al partidei, la scorul de 1-1, iar adversarii au reuşit să înscrie golul victoriei în minutele de prelungire.

Vinerea aceasta, Aaron Boupendza a dezvăluit mesajele rasiste a căror ţintă a fost pe Twitter, după meci. "Am făcut o greşeală. Ştiu asta şi îmi asum întreaga responsabilitate. Nu caut scuze. Dar este normal să primim astfel de mesaje? Iubesc acest club, dau totul. Uneori străluceşti, alteori te prăbuşeşti. Asta e viaţa, ăsta e sportul. Dar nimic nu justifică rasismul. Niciodată”, a scris el pe contul său de Twitter.

În ultimele săptămâni, Memphis Depay a făcut un apel la unitate pe reţelele de socializare pentru a lupta împotriva rasismului, după ce Romelu Lukaku fusese ţinta unor scandări rasiste în Italia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.