Oficiali ai clubului Beşiktaş au venit, miercuri, la Bucureşti pentru a discuta cu Mircea Lucescu în vederea eventualei preluări de către acesta a postului de director sportiv al grupării din Istanbul, susţine ahaber.com.tr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit sursei citate, după numirea lui Sergen Yalcin la conducerea tehnică a echipei, clubul vrea un director sportive experimentat. Mircea Lucescu este prima opţiune datorită faptului că în perioada în care a fost selecţionerul Turciei a format o echipă de analiză şi a întocmit o listă cu 150 de tineri jucători.

Ahaber menţionează că oficialii clubului Beşiktaş ar fi siguri că vor ajunge la un acord cu Mircea Lucescu.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Mircea Lucescu este dorit mult ca director sportiv la Beşiktaş chiar de preşedintele clubului, Ahmet Nur Cebi, adaugă site-ul din Turcia.

Lucescu a fost antrenor la Beşiktaş în perioada 2002-2004.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.