Tehnicianul Mircea Lucescu, care a ajuns la un acord pentru a prelua postul de selecţioner al Turciei, este aşteptat în această seară la Istanbul, relatează agenţia de presă Dogan (DHA).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lucescu va face deplasarea la Istanbul împreună cu preşedintele federaţiei turce, Yildirim Demiroren, cel care i-a făcut tehnicianului la Bucureşti oferta de a prelua naţionala Turciei.

Potrivit ntvspor.net, Demiroren i-a propus lui Lucescu un contract de selecţioner valabil pentru ultimele patru meciuri din grupa I de calificare la Cupa Mondială din 2018.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Naţionala Turciei se află, cu patru etape înainte de finalul preliminariilor CM, pe locul trei în grupa I, cu 11 puncte, cu două mai puţine decât primele două clasate, Croaţia şi Islanda. Turcia va întâlni Ucraina, în deplasare, la 2 septembrie, Croaţia, acasă, la 5 septembrie, tot acasă Islanda, la 6 octombrie, şi Finlanda, în deplasare, la 9 octombrie.

Mircea Lucescu a mai antrenat în Turcia echipele Galatasaray (2000-2002) şi Beşiktaş (2002-2004).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.