Antrenorul Ronald Koeman va prelua naţionala Olandei după Cupa Mondială, urmând să-l înlocuiască pe Louis van Gaal. El l-a ales asistent pe fratele său, Erwin, conform federaţiei olandeze (KNVB).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Patrick Lodewijks va fi antrenorul portarilor.

Nu este prima dată când cei doi fraţi lucrează împreună. Erwin a fost anterior asistentul lui Ronald la Everton şi Southampton. "Cei trei ani şi jumătate cu Erwin în Anglia m-au învăţat că avea o viziune bună asupra lucrurilor şi că lucrăm şi într-un mod complementar”, a spus Ronald Koeman, citat într-un comunicat de presă al KNVB.

Fostul internaţional Erwin Koeman are 31 de selecţii şi a jucat la FC Groningen şi PSV Eindhoven. Apoi a început o carieră de antrenor şi a trecut pe la PSV, RKC Waalwijk, Feyenoord, FC Utrecht, Southampton, Everton şi Fenerbahçe.

Erwin Koeman a fost şi selecţioner al Ungariei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.