Membrii LPF au expus, în cadrul Adunării Generale de marţi, o serie de probleme şi solicitări, cele mai importante dintre acestea vizând organizarea şi calitatea arbitrajului la nivelul SuperLigii României.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit lpf.ro,  în perioada următoare, vor fi centralizate toate aceste chestiuni şi mai ales soluţiile identificate, pentru a fi discutate cu Federaţia Română de Fotbal şi cu reprezentanţii arbitrajului românesc în vederea îmbunătăţirii acestui serviciu.

Totodată, conform sursei citate, au fost dezbătute o serie de propuneri pentru modificarea Legii Educaţiei Fizice şi Sportului nr. 69/2000, menite să îmbunătăţească activitatea sportivă de performanţă în general. Această procedură de analiză şi elaborare a propunerilor va continua şi în perioada următoare, până la definitivarea unei forme finale ce va fi înaintată pe circuitul decizional prevăzut de lege.

LPF precizează că nu a făcut obiectul discuţiilor pe acest subiect, iniţiativa legislativă ce vizează participarea cluburilor de drept public la sportul profesionist. Membrii Ligii au fost doar informaţi cu privire la procedura iniţiată în acest sens şi cu privire la stadiul modificării legislative, ce va rămâne în atenţia noastră pentru perioada următoare.


 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.