Jucătorul echipei FCSB, Adrian Stoian, a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, că s-a adaptat foarte bine la noua sa formaţie despre care spune că vrea să ajungă cât mai repede favorită la câştigarea titlului de campioană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Momentan, vreau să mă gândesc la meciul de mâine şi la obiectivul de a reduce punctele faţă de CFR Cluj. Mentalitatea noastră la fiecare meci trebuie să fie ca la o finală, doar aşa ne putem atinge obiectivul. Momentan nu suntem favoriţi la titlu, avem şase puncte, după play-off vom vedea. Nu ştiu dacă sunt pregătit pentru eventuale critici ale patronului, acum mă gândesc să facem un joc bun mâine şi să câştigăm la Călăraşi”, a declarat Stoian.

Faţă de pregătirea din Italia, Stoian nu a descoperit mari diferenţe la FCSB şi spune că s-a acomodat în lotul pregătit de Mihai Teja: "M-a ajutat foarte mult că am fost în Spania cu băieţii, am ajuns să-i cunosc şi e destul de bine. Sunt emoţii la debut, la fiecare meci şi sper să le a tot timpul pentru că aşa intri mai repede în meci. Nu sunt convins că voi fi titular, am emoţii şi pentru asta. Vom vedea mâine ce va decide antrenorul. Nu am găsit diferenţe foarte mari faţă de Crotone, am lucrat foarte bine. Când am venit, nu a fost o schimbare atât de mare, am găsit cam acelaşi lucru cu ceea ce se face în Italia. La echipa naţională mă gândesc în continuare. Cei care spun că e un pas înapoi venirea mea aici le spun că eu am venit să ajut echipa şi aici am posibilitatea să joc în cupele europene, aşa cum am gândit eu”.

Partida Dunărea Călăraşi – FCSB, din cadrul etapei a XXII-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 14.00.  

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.