Fundaşul Adrian Rus a declarat că jucătorii echipei naţionale vor aborda meciul cu Spania fără a ţine cont de faptul că România nu mai are şanse de a se califica la Campionatul European din preliminarii. El precizat că tricolorii trebuie să facă totul pentru a fructifica ultima şansă de la participa la Euro-2020, din Liga Naţiunilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Chiar dacă e un meci care nu mai contează, fiind ieşiţi din lupta calificării, atunci când joci la naţională ai obligaţia să oferi totul la fiecare joc. Aşa vom face şi diseară, chiar dacă vom avea în faţa noastră cel mai puternic adversar din grupă. Trebuie să facem tot posibilul să ne calificăm. Avem această şansă şi va trebui să luptăm pentru calificare. Trebuie să fim uniţi, să fim o echipă, să luptăm unul pentru celălalt pentru obiectivul comun. Le mulţumesc (n.r. - fanilor) pentru susţinerea şi devotamentul arătat de-a lungul acestei campanii. I-am simţit mereu aproape, iar acum, deşi ştiu că sunt dezamăgiţi, demonstrează că iubesc echipa naţională. Iar pentru noi jucătorii asta contează foarte mult", a declarat Rus, potrivit FRF.

Meciul Spania - România va avea luni, de la ora 21.45, în ultima etapă a Grupei F a preliminariilor Euro-2020.

Din grupa României, au obţinut calificarea Spania şi Suedia. Tricolorii au ratat accederea la turneul final la care organizează meciuri după ce au fost învinşi, vineri, pe teren propriu, de Suedia, scor 2-0.

România are ca ultimă şansă de calificare câştigarea play-off-ului din Liga Naţiunilor, din martie 2020.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.