FRF anunţă, vineri, că, din păcate, situaţia lui Valentin Costache, jucătorul lui CFR Cluj, nu s-a ameliorat. Fotbalistul care a marcat golul decisiv de calificare la EURO a acuzat probleme medicale încă de la convocare, dar s-a sperat că starea lui de sănătate îi va permite să participe la Campionatul European.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Având în vedere că acest lucru nu s-a întâmplat şi faptul că duminică dimineaţă tricolorii U21 vor pleca în Ungaria, selecţionerul Adrian Mutu a decis în această seară să îl înlocuiască pe Costache cu  Adrian Petre, atacantul de la UTA.

Petre se află la a doua prezenţă la Campionatul European, după ce a fost şi în 2019, în Italia şi San Marino. El a şi marcat un gol, în primul meci, cu Croaţia, când a închis tabela. Astfel, numărul fotbaliştilor care sunt acum în lot şi au fost şi la ediţia precedentă a ajuns la şase: Andrei Vlad, Radu Boboc, Alex Paşcanu, Darius Olaru, Andrei Ciobanu şi Adrian Petre.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.