Antrenorul echipei ACS Poli Timişoara, Adrian Neaga, a declarat, vineri, că dacă la partida cu Concordia Chiajna, care va fi arbitrată de bucureşteanul Radu Petrescu, vor exista greşeli foarte mari de arbitraj, ulterior se va asista la “ceva nemaipomenit în fotbalul românesc”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Dacă mâine vor fi greşeli foarte mari de arbitraj veţi asista la ceva nemaipomenit în fotbalul românesc. Vom juca în continuare, dar apoi protesta”, a spus Neaga la Digi Sport.

El a precizat că Poli Timişoara a cerut ca la meciurile sale cu echipe din Bucureşti sau din zona Capitalei să nu fie delegaţi arbitri bucureşteni. “Noi suntem interesaţi să rămânem în prima ligă, vrem să ne salvăm sportiv. Dar nu cred că vom putea dacă vom fi arbitraţi aşa”.

Meciul ACS Poli Timişoara - Concordia Chiajna, contând pentru etapa a şaptea a play-out-ului Ligii I, va avea loc sâmbătă, de la ora 18.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.