Antrenorul echipei Rapid, Adrian Mutu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că vrea ca jucătorii săi să aibă o atitudine corectă la meciul cu Academica Clinceni, din Liga 1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cred că va fi cel mai complicat meci la nivel mental pentru noi. Venim după o perioadă bună şi nu trebuie să fim relaxaţi. Cel mai mult mă interesează atitudinea de când am venit aici. Nu contează o pasă greşită, vreau să văd o atitudine corectă. Atunci când întâlneşti o echipă care nu are nimic de pierdut, ambiţia jucătorilor ei de a demonstra va fi foarte mare, ceea este periculos pentru noi. Niciun meci nu este câştigat de dinainte", a declarat Mutu, într-o conferinţă de presă.

Meciul Academica Clinceni - Rapid este programat, sâmbătă, de la ora 15.30, în etapa a doua din play-out-ul Ligii 1 Casa Pariurilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.