Selecţionerul Adrian Mutu a părăsit echipa naţională under 21 şi a preluat conducerea tehnică a nou-promovatei în prima ligă FC U Craiova, în locul lui Eugen Trică, la care s-a renunţat după accederea în Liga I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Adrian Mutu este noul antrenor al Fotbal Club Universitatea 1948! <Briliantul> a semnat un contract pe 2 ani cu Ştiinţa!", a anunţat gruparea patronată de Adrian Mititelu, pe Facebook.

În vârstă de 42 de ani, Mutu, 77 de selecţii ca jucător şi 35 de goluri la echipa naţională, a mai antrenat la nivel de cluburi pe FC Voluntari şi echipa de tineret a grupării Al Wahda din Emiratele Arabe Unite.

El a preluat naţionala de tineret în 2019 şi a calificat-o la turneul final al Campioantului European din acest an. Tricolorii "mici" nu au trecut de faza grupelor la turneul final, deşi au fost neînvinşi şi au acumulat cinci puncte, clasându-se după Olanda şi Germania.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.