Antrenorul formaţiei FC Voluntari, Adrian Mutu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că are emoţii înaintea barajului de menţinere / promovare în Liga I, cu Chindia Târgovişte, echipa dâmboviţeană marcând 40 de goluri în Liga a II-a în acest sezon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Emoţiile sunt mari pentru că e o echipă bună, cu un atac bun, al treilea din Liga a II-a, cu 40 de goluri marcate. Au o echipă bună în general, care joacă de câţiva ani împreună. Trebuie să fim foarte atenţi şi concentraţi, să dăm sută la sută, pentru că altfel va fi dificil. E normal să fim favoriţi pentru că suntem o echipă de Liga I, dar pe teren şansele sunt egale. Nu ne considerăm favoriţi, echipa mea trebuie să dea mult mai mult acum şi să fim mult mai atenţi pe faza de apărare, pentru că permitem foarte mult. Băieţii respectă indicaţiile tactice, dar individual îşi pierd concentrarea când fazele nu anunţă nimic”, a declarat Mutu.

Jucătorii echipei din Voluntari vor avea o primă pentru realizarea obiectivului, menţinerea în prima ligă: “Jucătorii trebuie să se refacă psihic, pentru că e un baraj, e ca o semifinală, trebuie să fim foarte deştepţi cu tactica. Pentru că trebuie să fii atent şi la al doilea meci, trebuie să ne stabilim o strategie care să ne permită să rămânem în Liga I. Trebuie să stea cu capul sus şi am încredere în băieţi că mâine vor face un meci bun. Ştiu că există o primă, probabil va fi anunţată astăzi. Dar acum e ultimul lucru care mă interesează, mai mare motivare decât să rămânem în Liga I nu cred că există. Dacă pentru jucători e importantă, astăzi vor afla şi e binevenită din partea clubului”.

În cazul în care va rămâne în Liga I, Mutu îi va pune condiţii primarului oraşului Voluntari, Florentin Pandele, pentru a întări echipa pentru sezonul următor. “Am vorbit de două ori cu domnul Pandele de când am venit, obiectivul meu era salvarea de la retrogradare şi încă sunt în obiectiv. Vom vedea ce se va întâmpla, sper să rămânem în Liga I şi apoi vom discuta. Am şi eu unele condiţii pe care vreau să mi le îndeplinească pentur a putea face din echipa asta una mult mai puternică. Eu sper să salvez echipa şi să-mi realizez obiectivul”.

Partida tur a barajului de promovare/menţinere în Liga 1, FC Voluntari - Chindia Târgovişte, se va disputa, sâmbătă, de la ora 19.00, pe stadionul ”Anghel Iordănescu” din Voluntari. Returul va avea loc, miercuri, 13 iunie.


 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.