Antrenorul Adrian Mutu a afirmat, sâmbătă seară, că experienţa la Rapid l-a făcut mai bun pe plan personal si profesional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Se încheie o etapă de care sunt mândru şi care m-a făcut mai bun şi pe plan profesional şi pe plan personal. Ca şi în cariera de jucător, în cariera de antrenor accept noi provocări şi oportunitatea care mi se oferă cred că mă vă ajuta pe viitor. Vreau să le mulţumesc tuturor jucătorilor pe care i -am pregătit în aceasta perioada, să le mulţumesc şi suporterilor, care ne-au susţinut şi ne-au împins mereu din spate şi sunt sigur că asta or să facă şi în continuare, să mulţumesc mai ales conducerii clubului pentru încrederea acordată ,pentru oportunitatea data şi pentru sprijin şi vreau să le transmit mult succes în continuare în îndeplinirea obiectivelor. Mulţumesc Rapid ! #hairapid", a scris Mutu pe Facebook.

Rapid a anunţat, sâmbătă seară, despărţirea de antrenorul Adrian Mutu cu o săptămână înainte de reluarea Superligii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.