Antrenorul FC Rapid, Adrian Matei, a declarat, vineri seară, după remiza cu Gaz Metan Mediaş, scor 1-1, că nu s-a pus problema ca Mihai Iosif să fie înlocuit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Aş vrea să mulţumesc suporterilor care au fost alături de noi. Am făcut o repriză bună în care ne-am creat ocazii, a doua repriza a fost mai puţin bună. Am avut un adversar care a ştiut să joace, să tragă de timp, să folosească toate fazele fixe. Suntem bine. Nu s-a pus problema ca Mihai Iosif să fie schimbat. Indiferent de adversar, am încercat să abordăm meciul la victorie. E greu să fac previziuni, important pentru noi e să facem lucrurile cum trebuie la antrenamente şi să încercăm să le punem în meci aşa cum le-am antrenat”, a spus Adrian Matei, informează digisport.ro.

Formaţia Rapid a încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul susţinut, vineri, în deplasare, în compania echipei Gaz Metan Mediaş, în etapa a XXIV-a din Liga 1 Casa Pariurilor.

Pentru Gaz Metan a marcat Lixandru, în minutul 55, în timp ce pentru Rapid a punctat Goge, în minutul 3.



 



 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.