Fundaşul francez Adil Rami a semnat un contract pe un sezon cu posibilitatea prelungirii pe încă unul cu gruparea turcă Fenerbahce Istanbul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În vârstă de 33 de ani, Rami a fost dat afară de Olympique Marseille în această lună, după ce i s-a reproşat că l-a minţit pe tehnicianul Rudi Garcia în mai, pentru a participa la filmările pentru emisiunea Fort Boyard, jucătorul lipsind de la un antrenament din acest motiv.

Adil Rami a mai evoluat în carieră la echipe ca Lille, Valencia, AC Milan şi FC Seviilla, înainte de a trece la Olympique Marseille, în vara anului 2017, când a semnat un contract pe patru ani.

Fundaşul este campion mondial cu Franţa, în 2018, fără însă a juca vreun meci în Rusia. El a evoluat de 36 de ori în prima reprezentativă, marcând un gol, şi şi-a anunţat tregerea din naţională la finalul turneului final al Cupei Mondiale de anul trecut.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.