Fotbalistul echipei Manchester United, Mason Greenwood, acuzat de violenţă domestică, nu mai este sponsorizat de firma de echipament sportiv Nike.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mason Greenwood nu mai este sportiv Nike", a anunţat marca sportivă, conform AFP.

Săptămâna trecută, Greenwood, în vârstă de 20 de ani, a fost eliberat pe cauţine, după ce a fost arestat iniţial pentru că a bătut-o pe iubita sa, el fiind acuzat şi pentru agresiune sexuală şi ameninţări cu moartea.

Totul a pornit de la imagini postate în social media de iubita fotbalistului, în care se vedea că tânăra era însângerată şi cu vânătăi pe corp.

Jucătorul a fost suspendat de Manchester United şi dezvoltatorul de jocuri video EA Sports a anunţat că din produsele FIFA a fost înlăturat Greenwood. Fotbalistul a fost scos din echipele FIFA 2022 şi suspendat din pachetele FIFA Ultimate Team şi Ultimate Draft.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.