Jucătorii de la Wrexham, club deţinut de actorul Ryan Reynolds, se vor deplasa la Las Vegas pentru a sărbători titlul din a cincea divizie engleză, echivalent cu promovarea în a patra ligă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru a sărbători promovarea, întreaga echipă este invitată la Las Vegas de Reynolds, 46 de ani, un star de la Hollywood, celebru, printre altele, pentru că l-a interpretat în filme pe supereroul Deadpool.

ESPN relatează că jucătorii urmează să se îmbarce la scurt timp după ce vor defila marţi pe străzile din Wrexham.

"Nu cred că iubita mea este foarte fericită, dar dacă patronii îţi spun că trebuie să pleci, trebuie să pleci", a declarat amuzat Paul Mullin, cel mai bun marcator al echipei, cu 46 de goluri în acest sezon.

Wrexham plănuieşte deja să se întoarcă în Statele Unite pentru meciuri amicale în această vară împotriva formaţiilor Chelsea, Manchester United şi a echipei de rezervă Los Angeles Galaxy.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.