Acţiunile clubului Ajax au scăzut cu 20 la sută la bursa din Amsterdam, joi dimineaţă, după eliminarea echipei olandeze din Liga Campionilor în faza semifinalelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit L’Equipe, acest declin de ultim moment vine totuşi în contextul în care în ultimele şase luni acţiunile clubului din Amsterdam au înregistrat o creştere semnificativă, de 33 la sută.

Formaţia Tottenham Hotspur s-a calificat în finala Ligii Campionilor, miercuri seară, după o răsturnare spectaculoasă de situaţie în manşa secundă a semifinalei cu Ajax Amsterdam, disputată de echipa engleză în deplasare şi câştigată cu 3-2 datorită unui gol marcat în minutul 90+6.

În tur, scorul a fost 1-0 pentru Ajax Amsterdam, iar miercuri echipa olandeză a condus cu 2-0, prin golurile lui de De Ligt ‘5 şi Ziyech ’35.

Tottenham a revenit însă şi chiar a preluat conducerea pe tabelă pe final prin Moura ’55, ’59, ‘90+6, ceea ce i-a adus calificarea în finală datorită golurilor marcate în deplasare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.