Formaţia ACS Poli Timişoara a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa Farul Constanţa, într-un meci din etapa a XX-a a Ligii II.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Golurile au fost marcate de Golda ’32, Drăghici ’35 şi Stere ’85.

Potrivit Digi Sport, în minutul 11, Dorin Codrea (ACS Poli) şi Cosmin Zamfir (Farul) şi-au disputat o minge în jumătatea de teren a constănţenilor. Jucătorul oaspeţilor a intrat cu piciorul ridicat şi, chiar dacă a jucat mingea, nu a reuşit să evite o intrare foarte tare asupra adversarului său. Lovit puternic, Codrea a rămas întins pe gazon, în timp ce Zamfir a protestat faţă de primirea cartonaşului galben, considerând că a jucat mingea. Timişoreanul a reuşit să se ridice şi s-a îndreptat spre marginea terenului, pentru a primi mai departe îngrijiri medicale, însă brusc s-a prăbuşit, declanşând panică în jurul său. Colegii său s-au îndreptate către el şi au intervenit, pentru ca aceasta să nu-şi înghită limba, iar spectatorii şi jucătorii făceau semne disperate şi cereau ca ambulanţa să intre pe teren. Până la urmă, Codrea a fost urcat în ambulanţă, iar în locul său a intrat David Pop.

Partidele Metaloglobus Bucureşti – Universitatea Cluj, Luceafărul Oradea – ACS Energeticianul şi Chindia Târgovişte – ASU Politehnica Timişoara sunt programate duminică.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.