Selecţionerul Egiptului, Rui Vitoria, a confirmat luni, după calificarea în optimile de finală ale Cupei Africii pe Naţiuni (CAN), că accidentarea la picior suferită de atacantul Mohamed Salah va necesita o recuperare mai lungă decât se aştepta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mohamed Salah este accidentat şi am aflat înainte de meci că este o accidentare pe termen mai lung decât am crezut iniţial. Va trebui să amânăm momentul în care va putea juca din nou", a declarat selecţionerul după meciul dintre Egipt şi Capul Verde (2-2), scrie lefigaro.fr.

Federaţia egipteană de fotbal a anunţat, duminică seară, că jucătorul se va întoarce la Liverpool pentru a trata accidentarea la tendonul de la piciorul stâng suferită în meciul cu Ghana (2-2) de joi, exprimându-şi totodată speranţa că se va putea alătura coechipierilor săi pentru eventuala semifinală, în cazul în care Egiptul se va califica. Cu toate acestea, o sursă din cadrul echipei egiptene a estimat că convalescenţa sa ar putea dura între 10 şi 14 zile.

Şi agentul jucătorului îşi exprimase îngrijorarea cu privire la accidentarea starului de la Liverpool. "Accidentarea lui Mohamed este mai gravă decât am crezut iniţial şi va fi indisponibil timp de 21-28 de zile, nu doar două meciuri", a declarat Ramy Abbas într-un mesaj postat pe X. "Cea mai bună şansă a sa de a participa la actuala Cupă a Africii pe Naţiuni este să urmeze un program intensiv de recuperare în Marea Britanie şi să se alăture din nou echipei de îndată ce va fi apt", a adăugat el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.