AC Milan şi Internazionale Milano i-au prezentat, miercuri, primăriei din Milano, proiectul de fezabilitate pentru noul stadion şi un cartier adiacent, relatează L'Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit AC Milan, este prima etapă oficială pentru cele două cluburi, "care vizează să înceapă un drum comun pentru construirea, în apropiere de San Siro, a unui cartier modern, durabil şi accesibil, care să fie conturat în jurul unei infrastructuri sportive inovatoare”.

Proiectul cuprinde un nou stadion cu o capacitate de 60.000 de locuri, situat în zona adiacentă celui actual, care îi aparţine primăriei, un complex dedicat sportului, divertismentului şi shopping-ului, deschis tot anul şi în care vor lucra 3.500 de angajaţi. Totul este estimat la peste 1,2 miliarde de euro.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.