Gruparea AC Milan a ironizat clubul rival Inter Milano, după ce Kanye West a fost văzut în tribune, purtând o cagulă, la meciul din optimile de finală ale Ligii Campionilor dintre Nerazzurri şi Atlético Madrid.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rossonerii au fost mai interesaţi de prezenţa lui Kanye West în tribunele de pe Stadio Giuseppe-Meazza decât de marile ratări ale lui Marko Arnautovic, autorul golului victoriei.

Ţinuta a fost destul de tipică pentru Kanye West, dar rossonerii s-au amuzat şi înaintea meciului cu Rennes de joi,  AC Milan a publicat un videoclip în care mai multe vedete "apar" pe San Siro.

Pe listă se află cântăreaţa Dua Lipa, actorii Tom Cruise, Will Smith şi.Gérard Depardieu. Toţi aceşti invitaţi de prestigiu poartă cagule integrale pentru a-şi ascunde feţele, însă greutatea lor nu prea se potriveşte cu cea a adevăratelor vedete.

Prezenţa lui Kanye West la meciul de marţui seară a fost confirmată de cea a partenerei sa, Bianca Censori, şi a altor doi rapperi americani, Playboi Carti şi Rich The Kid.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.