Meciul dintre Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, şi Serena Williams, locul 11 WTA şi cap de serie numărul 10, a fost programat de organizatori, marţi, după ora 10.00, în sferturile de finală ale Australian Open.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Această partidă este prima din sesiunea de seară, pe Rod Laver Arena.

În prima sesiune se joacă meciurile Naomi Osaka (Japonia), locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3 - Su-Wei Hsieh (Taiwan), locul 71 WTA, de la ora 03.30, şi Grigor Dimitrov (Bulgaria), locul 21 ATP şi cap de serie numărul 18 - Aslan Karaţev (Rusia), locul 114 ATP, venit din calificări, întâlnire care va avea loc nu înainte de ora 06.00.

Williams conduce cu 9-2 în întâlnirile cu Halep, ultima victorie aparţinându-i româncei, scor 6-2, 6-2, în finala turneului de la Wimbledon, din 2019. În acelaşi an, cele două jucătoare s-au întâlnit şi la Australian Open, când Williams a câştigat în trei seturi, scor 6-1, 4-6, 6-4, în optimile de finală.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.