Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov au intervenit, duminică dimineaţă, în decurs de şase ore, pentru îndepărtarea unor arbori rupţi sau doborâţi de vântul puternic, dar şi a unor elemente de construcţie desprinse de rafale. Capitala se află în continuare, duminică, până la ora 18:00, sub atenţionare meteo Cod galben de vânt puternic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Ca urmare a fenomenelor meteo, pe durata codului galben, ISU B-IF a gestionat 27 intervenţii în Bucureşti. Acestea au constat în îndepărtarea a 19 copaci şi a 8 elemente de construcţie desprinse de vânt. Au fost avariate 8 autoturisme”, informează ISU Bucureşti-Ilfov.
Intervenţii ale pompierilor au avut loc şi în zona limitrofă Capitalei. Astfel, în judeţul Ilfov au fost gestionate două intervenţii pentru îndepărtarea unor elemente de construcţie.
Municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov se află, duminică, sub atenţionare Cod galben emisă de meteorologi. Conform avertizării emise de Administraţia Naţională de Meteorologie şi care a intrat în vigoare sâmbătă, la ora 17:00, fiind valabilă până duminică, la ora 18:00., vântul va bate cu putere, ajungând la rafală până la viteza de 55...65 de kilometri pe oră şi izolat până la 70 de  kilometri pe oră.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.