Zece copii de la Şcoala Gimnazială "Rareş Vodă" din Ploieşti au nevoie de asistenţă medicală, vineri după-amiază, după ce li s-a făcut rău în timpul orelor de curs, prima suspiciune a autorităţilor fiind că s-au intoxicat cu monoxid de carbon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Jude'ean (SAJ) Prahova şi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, zece elevi din clasele a V-a şi a VII-a de la Şcoala Gimnazială "Rareş Vodă" din Ploieşti au nevoie de îngijiri medicale după ce în timpul orelor au început să acuze dureri de cap şi ameţeli.

Reprezentanţii ISU au declarat că există suspiciunea că elevii s-au intoxicat cu monoxid de carbon provenit, cel mai probabil, de la centrala termică a şcolii.

La ora transmiterii acestei ştiri, copiii sunt evaluaţi de către medici de la SAJ şi de paramedicii SMURD, mai multe ambulanţe ajungând la faţa locului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.