Condiţiile ridicării progresive a restricţiilor de circulaţie aviatică fac posibilă continuarea creşterii treptate a operării zborurilor de pe Aeroportul Internaţional din Timişoara, astfel că mai multe destinaţii externe regulate vor fi reluate în perioada următoare. Începând de marţi, se poate ajunge cu avionul la şi de la Londra-Luton şi Barcelona.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat de presă, de marţi, al Aeroportului Internaţional ”Traian Vuia” din Timişoara, reluarea zborurilor de legătură între România şi alte ţări, încă de luna trecută, a făcut posibilă reluarea operării curselor regulate de pe Aeroportul Timişoara spre şi dinspre destinaţii din Germania (Dortmund, Frankfurt-Hahn, Memmingen şi Karlsruhe/ Baden-Baden), Italia (Bari, Bergamo, Bologna, Roma, Veneţia), Franţa (Paris-Beauvais).
 
”Ca urmare a reactualizării listei ţărilor care sunt considerate sigure şi din care pasagerii pot reveni în ţară fără să mai intre în izolare sau carantină, pe lângă destinaţiile din Germania, Italia şi Franţa, se mai adaugă un număr de 22 de ţări. Cu 3 dintre acestea aeroportul Timişoara are legătură aeriană directă, respectiv: Anglia (Londra-Luton), Spania (Barcelona, Madrid, Valencia), Belgia (Bruxelles-Charleroi). Astfel începând de astăzi, 7 iulie 2020, pe aeroportul din Timişoara se vor relua zborurile regulate spre şi dinspre Londra-Luton şi Barcelona, urmând ca de mâine, 8 iulie a.c., să fie reluate şi zborurile directe spre şi dinspre Bruxelles-Charleroi şi Valencia, iar din 10 iulie a.c. se va relua şi cursa directă spre şi dinspre destinaţia Madrid”, se arată în comunicat.
 
Planul măsurilor de protecţie pentru a limita răspândirea noului coronavirus, în ceea ce priveşte îmbarcarea si debarcarea pasagerilor pe Aeroportul Timişoara, este publicat pe site-ul aeroportului: www.aerotim.ro
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.