Primăria Oradea şi compania Ryanair anunţă că, din cauza restricţiilor de călătorie cauzate de pandemia de COVID-19 şi a noii tulpini SARS COV-2, cele patru zboruri internaţionale Ryanair care trebuiau să debuteze la finalul acestei luni vor fi amânate până în luna iulie 2021. Decizia a fost luată din cauza restricţiilor de călătorie aplicate persoanelor care pleacă din România spre cele 3 ţări unde urmau să se realizeze zboruri de pe aeroportul din Oradea: Italia, Marea Britanie şi Germania.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Această amânare va presupune încheierea unui act adiţional la contractul de finanţare pentru ajutorul de stat atribuit companiei Ryanair. Din aceleaşi raţiuni, Comisia Europeană a prelungit posibilitatea acordării de ajutoare de stat pe schemele temporare COVID 19 până la finalul anului 2021”, a transmis, vineri, Primăria Oradea. 
 
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
Sursa citată a precizat că, în perioada imediat următoare, propunerea de act adiţional şi garanţia bancară, care acoperă valoarea totală a ajutorului de stat şi penalităţi, vor fi înaintate spre aprobarea Consiliului Local. 
Ambele documente vor acoperi noua perioadă de implementare a schemei de ajutor de stat. 
 
”În lipsa unor situaţii de forţă majoră (înrăutăţirea situaţiei pandemiei etc.), obligaţiile anunţate şi asumate anterior vor fi implementate începând cu luna Iulie a acestui an, mizând pe o reducere a focarelor COVID 19 la nivelul ţărilor de operare şi accelerarea procesului de vaccinare anti COVID 19 la nivel naţional şi european”, a mai transmis Primăria Oradea. 
 
Compania Ryanair va opera 4 zboruri internaţionale de la Aeroportul Oradea, cu două frecvenţe pe săptămână pentru fiecare destinaţie. Destinaţiile sunt: Londra (Stansted), Milano (Bergamo), Bologna şi Dusseldorf (Weeze).
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.