Pacienta care a murit în accidentul din Vrancea în care a fost implicată o ambulanţă era intubată, ea fiind infectată cu coronavirus. Medicul de pe salvare, o femeie de 60 de ani, a ajuns în stare gravă la spital. Medicul a fost încarcerat şi a fost scos în stare de inconştienţă din maşină.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit ISU Vrancea, pompierii militari au intervenit, marţi,  în jurul orei 20:00, la un accident rutier produs pe DN 2 E85, pe raza oraşului Mărăşeşti. O ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Buzău, ce efectua un transfer interclinic către secţia ATI a Spitalului Buhuşi, cu o pacientă în vârstă de 75 ani, intubată, s-a răsturnat după ce a intrat în coliziune cu un cap de pod.
 
"Pentru gestionarea situaţiei de urgenţă au fost mobilizate 4 echipaje de pompieri cu: 1 autospecială de descarcerare, 2 ambulanţă SMURD şi 1 autospecială de intervenţie, precum şi 2 ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vrancea. La sosirea echipajelor de intervenţie la faţa locului, şoferul ambulanţei şi asistentul medical se autoevacuaseră. Pompierii au extras din habitaclu medicul şi pacienta, ambele persoane aflate în stare de inconştienţă" a anunţat ISU Vrancea.
 
Ulterior, pacienta a fost declarată decedată.
 
Medicul, o femeie, în vârstă de 60 ani de ani, politraumatizat prin accident rutier, a fost preluat şi transportat la Unitatea Primiri Urgenţe Focşani, de către un echipaj SAJ Vrancea.
 
Şoferul ambulanţei care prezenta traumatism la umărul drept şi asistentul medical care a suferit atac de panică au fost asistaţi la faţa locului de către paramedici şi echipajele SAJ.
 
Poliţiştii fac cercetări pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.