Un număr de 28 de muncitori din Sri Lanka angajaţi la o firmă de confecţii din judeţul Vrancea au fost confirmaţi cu coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit autorităţilor vrâncene, iniţial au fost 7 muncitori confirmaţi, iar miercuri testele au avut rezultate pozitive pentru încă 21 de muncitori infectaţi cu noul coronavirus.

Toţi cei 21 de bolnavi confirmaţi miercuri au fost duşi la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean Focşani, unde sunt evaluaţi de medici. Din primele date reiese că este vorba de cazuri uşoare şi chiar de persoane asimptomatice.

"Au fost testaţi de către DSP Vrancea. Se pare că nu sunt forme grave, iar dacă se va constatat asta, cei care sunt asimptomatici vor merge într-o staţie de carantinare”, a declarat directorul medical al Spitalului Judeţean Focşani Gabriel Negoiţă.

Potrivit unor surse locale, muncitorii asimptomatici din Sri Lanka care lucrează în Vrancea ar putea fi carantinaţi în tabăra de la Gălăciuc.

În judeţul Vrancea se înregistrează, potrivit raportărilor Grupului de Comunicare Strategică, 467 de persoane infectate cu noul coronavirus.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.