Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a afirmat că nu există altă indicaţie medicală decât pentru un rapel la 21 de zile pentru cei vaccinaţi anti-COVID-19 şi că nu ştie de situaţiile în care mai multe persoane care au fost reprogramate la vaccinare vor putea face rapelul după o lună.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Voiculescu a fost întrebat, miercuri, într-o conferinţă de presă, de ce a fost luată decizia ca la unele persoane reprogramate la vaccinare rapelul să fie făcut după o lună. 
 
"Nu există indicaţie medicală pentru orice alt termen în afară de cele 21 de zile. Rapelul se face la 21 de zile. Nu am cunoştinţă de acest lucru, e lucru care trebuie verificat. Repet, nu există indicaţie medicală pentru alt termen decât 21 de zile”, a explicat ministrul Sănătăţii.
 
Începând din 28 ianuarie, peste 35.000 de persoane din categoriile esenţiale au fost amânate la vaccinare cu zece zile pentru a exista doze suficiente pentru vaccinarea celor peste 65 de ani şi a bolnavilor cronici.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.