Fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a afirmat vineri, că a fost un fake-news informaţia conform căreia ar fi cerut preluarea coordonării campaniei naţionale de vaccinare de la Valeriu Gheorghiţă şi a precizat că acesta este un om inteligent, etic, care munceşte de dimineaţa până seara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“A fost fake news că am cerut preluarea coordonării vaccinării de la colonelul Gheorghiţă.Nu a fost niciodată cazul. Am destulă apreciere pentru dânsul şi pentru munca dânsului, este un om inteligent, este un om etic, care munceşte de dimineaţă până seara. Nici gând nu a fost vorba despre preluarea campaniei de vaccinare la MS”, a declarat Voiculescu într-o conferinţă de presă.
El a precizat că România pierde viteză la capitolul vaccinare. 
“România pierde viteză în mod periculos la capitalul vaccinare, deşi a început bine. România are o vulnerabiliate majoră pentru că nu a vaccinat bătrânii şi bolnavii. O altă vulnerabilitate este lipsa completă a unei campanii de comunicare. Este pregătită de echipa mea o campanie de comunicare care sper să fie pusă în practică,  dar o să vedem foarte curând limitările acestei abordări de până acum. Odată ce cei care au vrut să se vaccineze se vor fi vaccinat, trebuie să ajungem în rural, la cât mai mulţi oameni. Nu spun că echipa care s-a ocupat de vaccinare nu ar fi făcut o treabă bună. Spun că se putea mai bine şi că modul de lucru care ţine aproape exclusiv de două persoane, de colonelul Gheorghiţă şi de premierul Cîţu, modul de a lua decizii, modul de a guverna întreaga campanie este suboptimal, ca să fiu delicat”, a explicat fostul ministru al Sănătăţii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.