Fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a afirmat că medicul Alexandru Rafila reprezintă una din marile dezamăgiri pentru el, amintind că l-a numit în urmă cu cinci ani ca reprezentant al României la Organizaţia Mondială a Sănătăţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“Domnul profesor Rafila este una dintre marile dezamăgiri pentru mine personal. Nu ne cunoaştem de ieri, de astăzi. Am fost cel i-a prelungit sau l-a numit în 2016 reprezentant... ”, a declarat Voiculescu, vineri, într-o conferinţă de presă.
Alexandru Rafila, parlamentar PSD, l-a criticat în repetate rânduri pe Vlad Voiculescu, afirmând că nu face absolut nimic, nu-şi asumă absolut nimic, că trebuie schimbat, că încrederea publicului în el este foarte scăzută şi că ar fi modificat condiţiile unui concurs în cadrul INSP pentru ca unul dintre consilierii săi să poată participa.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.