Ministrul Sănătăţii anunţă, după incendiul de la Institutul Matei Balş, că ministerul intenţionează să pună la dispoziţia spitalelor fonduri şi specialişti pentru ca acestea să poată facă demersuri în aşa fel încât să aibă avize şi autorizaţii cu privire la securitatea la incendiu. Voiculescu afirmă că nu se pune problema lipsei de finanţare sau a unei discontinuităţi de management în cazul Institutului Naţional de Boli Infecţioase.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Fonduri au existat de-a lungul timpului, poate nu suficiente în anumite locuri, poate suficiente în alte locuri, şi Matei Balş nu este unul dintre spitalele care să fi dus lipsă de finanţare de-a lungul anilor sau să fi avut, aşa cum a văzut la Piatra Neamţ, anul trecut, o schimbare de management care să nu permită o oarecare continuitate. La Matei Balş a avut o continuitate de 28 de ani, dacă nu greşesc. Avem deci, un cadru care a permis multe lucruri bune la Matei Balş şi unele mai puţin bune”, a declarat ministrul Sănătăţii sâmbătă seară, într-o conferinţă de presă. 
Vlad Voiculescu consideră că ideea de respectare a regulilor şi  legislaţiei nu trebuie să fie „un mesaj politic”, sau un mesaj care să vină de la ministru, ci este o chestiune care să se întâmple „fără să ţi-o ceară ministrul unei ţări”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.