Zona de munte a judeţelor Prahova şi Dâmboviţa se află, luni după-amiază, sub avertizare nowcasting cod portocaliu de viscol. De altfel, instalaţiile de transport pe cablu care deservesc domeniul schiabil al staţiunii Sinaia nu au pornit din cauza vântului puternic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, luni după-amiază, o avertizare nowcasting Cod portocaliu care vizează zona de munte, de peste cota 1800 metri, din judeţele Prahova şi Dâmboviţa. Conform avertizării, la altitudini mari se vor semnala intensificări ale vântului, cu rafale ce vor atinge 130 - 140 kilometri pe oră. 
 
Avertizarea este valabilă până la ora 20. 
 
Luni dimineaţă, administratorii instalaţiilor de transport pe cablu care deservesc domeniul schiabil al staţiunii Sinaia, amplasat la 2000 de metri altitudine în Bucegi, anunţaseră că sunt "slabe şanse” ca instalaţiile să pornească, având în vedere vântul puternic.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.