Prim-ministrul Viorica Dăncilă a declarat, luni, referitor la eventualitatea unor proteste la manifestările de Ziua Naţională, că ”ar trebui să dăm dovadă de mai multă unitate”. Dăncilă susţine că oricine are dreptul să fie nemulţumit şi să meargă la proteste, însă, ”Ziua Naţională este prea importantă pentru noi ca să avem astfel de manifestări”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premierul Viorica Dăncilă a fost întrebată, luni, ce părere are despre mesajul Jandarmeriei Române care a transnis că cei care vor protesta de Ziua Naţională se descalifică, atât ca români, cât şi ca oameni.

”Cred că măcar acum, când se apropie Ziua Naţională, ar trebui să dăm dovadă de mai multă unitate. Este o zi importantă pentru fiecare român, este o zi importantă pentru România, este important ce mesaj dăm generaţiilor următoare, ce mesaj dăm pentru celelalte ţări şi cred că toate aceste elemente trebuie să le aibă orice bun român. Fiecare are dreptul să fie nemultumit, să meargă la proteste, dar eu cred că Ziua Naţională este prea importantă pentru noi ca să avem astfel de manifestări. Este ziua care trebuie să ne unească nu să ne dezbine şi cred că de la acest lcuru trebuie să pornim”, a declarat Viorica Dăncilă.

Mai multe proteste sunt anunţate, pe reţelele de socializare, pentru ziua de 1 Decembrie, atât în Capitală, cât şi la Alba Iulia. Protestele ar trebui să aibă loc la Arcul de Triumf, unde va avea loc parada militară, dar şi în Piaţa Victoriei din Bucureşti, precum şi în Alba Iulia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.