Autorităţile din judeţul Prahova anunţă că nu sunt persoane sau animale surprinse de viitura provocată după ce o conductă cu diametrul de doi metri care deserveşte barajul de la Măneciu s-a spart, miercuri după-amiază. Avaria la magistrală a fost cauzată de presiunea mare, iar în urma incidentului mai multe zone au fost inundate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Autorităţile prahovene au verificat albia râului Teleajen în aval de barajul Măneciu până în oraşul Vălenii de Munte, constatând că nu există nici oameni nici animale surprinse de viitura produsă după ce o conductă magistrală care deserveşte barajul de la Măneciu s-a spart, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae.

Magistrala, cu un diametru de doi metri, operată ce Hidroelectrica CHE Măneciu, a cedat din cauza presiunii, au stabilit autorităţile din Prahova. Jetul puternic de apă a avariat un autoturism, a rupt zeci de copaci, iar apa a inundat mai multe terenuri. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.