Viceprimarul USR al Capitalei, Horia Tomescu, anunţă schimbarea conducerii Spitalului Foişor, nou manager interimar fiind Şerban Dragosloveanu, doctor în medicină, medic primar cu specializare în ortopedie şi traumatologie. ”Este o schimbare de conducere, dar şi de generaţii şi am aşteptarea ca Spitalul Foişor să ofere, la fel ca până acum, servicii de îngrijire de cel mai înalt nivel”, afirmă Tomescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”De astăzi, Spitalului Clinic de Ortopedie, Traumatologie şi TBC Osteoarticular «Foişor» are o nouă conducere. Mandatul de manager interimar al domnului Cristian Ioan Stoica s-a încheiat ca urmare a îndeplinirii condiţiilor impuse de lege pentru retragerea din activitate”, a arătat, luni, într-o postare pe Facebook, Horia Tomescu.

El a adăugat că noul manager interimar al Spitalului Foişor este Şerban Dragosloveanu, doctor în medicină, medic primar cu specializare în ortopedie şi traumatologie, asistent universitar la Universitatea de Medicină şi Farmacie.

”Este o schimbare de conducere, dar şi de generaţii şi am aşteptarea ca Spitalul Foişor să ofere, la fel ca până acum, servicii de îngrijire de cel mai înalt nivel”, a subliniat Tomescu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.