Viceprimarul Capitalei Stelian Bujduveanu a anunţat, marţi, că plăţile parcării prin mijloacele digitale s-au triplat, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut şi astfel de la 900.000 lei în martie 2022, la aproape trei milioane lei în martie a.c.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Mai simplu! Am promis simplificarea şi digitalizarea serviciului de plată a parcării, iar bucureştenii apreciază noile măsuri. Aleg plata online. De la intrarea în vigoare a noilor prevederi, plăţile făcute prin mijloacele digitale s-au triplat, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut: De la 900 de mii de lei în martie 2022, la aproape 3 milioane de lei în martie 2023. Codul QR, Aplicaţia Parking Bucureşti, celelalte aplicaţii partenere sau SMS-ul la numărul 7458 sunt modalităţile frecvent utilizate de bucureşteni”, a scris Stelian Bujduveanu, marţi pe Facebook.
 
Viceprimarul Capitalei a adăugat că va continua trasarea noilor locuri de parcare.
 
„Săptămâna aceasta intervenim pe străzile Câmpia Libertăţii, Liviu Rebreanu, Nicolae Grigorescu, Baba Novac şi Constantin Brâncuşi. Astfel, la sfârşitul acestei săptămâni vom avea alte 680 de noi locuri de parcare. Creăm condiţii de parcare, instituim reguli clare pentru utilizarea acestora şi creştem veniturile pentru oraş”, a mai precizat Bujduveanu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.