Un producător de vinuri ieşean a lansat o nouă gamă de produse, iar pe etichetele sticlelor se regăsesc versuri din poezia ”Strunga” de Vasile Alecsandri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Strunga Winery, producător de vinuri din Iaşi, a anunţat, luni, că lansează o nouă gamă de produse, aceasta fiind inspirată din poezia ”Strunga”, scrisă de Vasile Alecsandri. 
 
Etichetele noilor produse includ versurile, iar plantaţiile de viţă de vie Strunga Winery se află în apropierea pădurii Strunga, cea descrisă de poetul Vasile Alecsandri. 
 
”Pentru noi a fost un pas natural să includem şi versurile poeziei lui Vasile Alecsandri pe noile etichete. Încă de la deschiderea cramei a fost o reală inspiraţie opera poetului în care a inclus excepţional poveştile meleagurilor unde ne desfăşurăm activitatea. Aceste locuri de legendă ne sunt în prezent casă, iar istoria şi încărcătura lor simbolică ne dau tăria să le ducem povestea mai departe. Suntem mândri că putem face acest lucru şi ne considerăm un liant excelent între nostalgia poveştilor cu haiduci şi gustul sofisticat al timpului. Ne dorim ca prin intermediul acestei noi game să evocăm spiritul legendelor cu haiduci – libertate, voie bună şi trăirea momentului”, a declarat Florin Stegariu, fondatorul Strunga Winery.
 
Noua gamă Strunga include vinuri albe, rosé şi roşii, într-o varietate de soiuri.
 
Strunga Winery este un producător local din Iaşi, ce se ocupă de producerea şi comercializarea vinului. Este o afacere de familie, fondată în anul 2013.
 
 
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.