Gondola care urcă în Masivul Bucegi de la Cota 1400 la Cota 2000 a funcţionat, duminică, doar două ore, administratorii domeniului schiabil al staţiunii Sinaia anunţând că sistează vânzarea cartelelor către public din cauza vântului puternic. Zilele trecute, turiştii aflaţi pe Valea Prahovei nu au putut urca la Cota 2000 cu instalaţiile de transport pe cablu, acestea fiind nefuncţionale din cauza rafalelor de vânt.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Gondola Carp, care urcă de la Cota 1400 la Cota 2000 din Masivul Bucegi a fost închisă publicului, duminică, la doar două ore şi 15 minute după ce a fost pusă în funcţiune. 
La ora 11:45, administratorii domeniului schiabil din Sinaia au anunţat că, din cauza vântului puternic, nu se mai vând cartele pentru turiştii care vor să urce la Cota 2000. Duminică dimineaţă, gondola fusese pornită la ora 9:30, după ce zilele anterioare această instalaţie nu a funcţionat tot din cauza vremii nefavorabile.
La Sinaia instalaţiile de transport pe cablu funcţionează, duminică, doar până la Cota 1400. 
Sâmbătă, gondola care urcă din staţiunea Sinaia la Cota 1400 a fost oprită înainte de încheierea programului de funcţionare, tot din cauza rafalelor de vânt care pun în pericol funcţionarea instalaţiilor de transport pe cablu. Astfel, gondola Sinaia, care urcă din staţiune la Cota 1400, a fost pornită la ora 11:00 şi, deşi trebuia să funcţioneze până la ora 17:00, vânzarea cartelelor a fost sistată la ora 13:45, în condiţiile în care vântul la Cota 1400 a bătut cu 80 de kilometri pe oră.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.