Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă, a anunţat că platforma de vaccinare va permite, începând de miercuri, şi programarea pentru vaccinul de la Johnson & Johnson.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Gheorghiţă a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că în prezent sunt 31 de centre în 21 de judeţe care folosesc vaccin de la Johnson & Johnson. 
 
"Platforma de programare va fi optimizată începând de mâine şi va permite programarea persoanelor în centrele de vaccinare cu vaccin de la Johnson & Johnson, particularitatea fiind aceea că nu se va mai aloca rapelul, ţinând cont de faptul că vorbim de administrarea unei singure doze. La acest moment sunt 31 de centre de vaccinare, totalizând circa 36 de fluxuri pentru acest tip de vaccin, în 21 de judeţe. Vor fi şi celelalte judeţe implicate progresiv în deschiderea acestor tipuri de centre de vaccinare, având în vedere că populaţia, parte din populaţie îşi doreşte să se vaccineze cu acest tip de vaccin şi nu toţi au medicul de familie care este implicat în acest demers de vaccinare”, a declarat Valeriu Gheorghiţă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.