Un bărbat s-a accidentat, luni, suferind un traumatism la picior, după ce a căzut cu un ATV într-o zonă montană din apropierea staţiunii Băile Olăneşti. Salvamontişti, jandarmi şi pompieri s-au mobilizat pentru recuperarea bărbatului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit datelor furnizate de oficialii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea, accidentul a avut loc luni după amiază, în zona Peştera Arnăuţilor. Echipaje de la Salvamont, ISU li Inspectoratul de Jandarmi s-au mobilizat după ce au fost anunţate că o persoană are leziuni la membrele inferioare în urma unei căzături cu un ATV.
 
În cele din urmă victima, un bărbat în vârstă de 58 de ani, a fost preluată de un echipaj SMURD şi dusă la spital. Bărbatul a suferit, cel mai probabil, o fractură de tibie. El a declarat că a căzut cu ATV-ul şi şi-a prins piciorul între autovehicul şi o stâncă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.