O femeie în vârstă de 76 de ani din localitatea Berislăveşti din judeţul Vâlcea a murit, duminică seară, după ce un incendiu i-a cuprins locuinţa iar ea nu a putut ieşi din casă. Trupul carbonizat al femeii a fost găsit de către pompierii care au intervenit pentru stingerea focului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incendiul a izbucnit duminică, în jurul orei 18.30, la o casă din localitatea Berislăveşti, sat Dangeşti.

În momentul în care pompierii au ajuns la faţa locului, focul cuprinsese întreaga casă construită cu bârne din lemn, focul arzând violent. Pentru că intervenţia din interior ar fi fost imposibilă, echipajele de stingere au acţionat din exterior.

„Până la stingerea flăcărilor, au fost afectate o locuinţă şi o anexă în suprafaţă de aproximativa de 60 de metri pătraţi.  Potrivit informaţiilor furnizate de fiul proprietarei locuinţei, în interiorul casei ar fi fost surprinsă mama sa în vârstă de 76 de ani, aflată în imposibilitatea de a se salva. Din păcate, persoana a fost găsită decedată, carbonizată, fiind extrasă din locuinţă de către echipajele de intervenţie”, a transmis ISU Vâlcea.

La ora transmiterii acestei ştiri, pompierii acţionează pentru lichidarea ultimelor focare ale incendiului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.